maandag 29 augustus 2016

KvK ondernemerstest


page2image9656 41% kennis en ervaring
50% motivatie
75% kwaliteiten
56% persoonskenmerken
Over de KvK Ondernemerstest

 De KvK Ondernemerstest geeft een indicatie over uw ondernemerschap. De test is zeker niet volledig. Met een paar vragen lukt dat ook niet. Het is vooral bedoeld om u aan het denken te zetten over uw eigen ondernemerschap en belangrijker hoe de Kamer van Koophandel u daarbij verder kan helpen. Ondernemer worden is spannend. Er komt heel wat bij de start van uw bedrijf kijken. Veel zaken waar u nog geen kennis van heeft, of waarvoor u misschien niet het juiste karakter heeft. Uw competenties dus. De ondernemers competentie bestaat uit vier onderdelen: motivatie, persoonskenmerken, kwaliteiten en kennis en ervaring. Hoe scoorde u daarop? De KvK Ondernemerstest geeft u een eerste indruk. De KvK Ondernemerstest is gebaseerd op het Ondernemers Competentie Model en de E-Scan van dr. Martijn Driessen. Wilt u een uitgebreidere test doen? Klik hier (http://www.ondernemerstest.nl/maak-de-e-scan/) 


Persoonlijke toelichting Motivatie
Bij de motivatie voor het ondernemen, is het belangrijk te weten hoe sterk de drang naar zelfstandigheid is. En of die behoefte van binnenuit of van buitenaf komt. Bij u is die drang beperkt aanwezig en komt vermoedelijk ook niet van binnenuit.
 Motivatie heeft alles te maken met willen. Natuurlijk bent u goed in uw vak. De vraag is waarom u dat als ondernemer wilt doen? Beantwoord die vraag voor uzelf. Juist op de momenten dat het tegenzit, zet de ondernemende ondernemer door omdat hij weet waarvoor hij het doet en komt er sterker uit. Hoe ondernemend bent u?
Bekijk hier (http://www.ondernemerstest.nl/maak-de-e-scan) hoe meer dan 105.000 andere starters hebben gescoord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten